Even voorstellen ..... groep 7-8

De leerlingen van groep 7: Anke, Bob, Melissa, Tjeu, Sven en Rolinka.
De leerlingen van groep 8: Violette, Marjolein, Dimitri, Axel, Giulia, Yalenka, Erik, Daan en Anoeska.

De klassenouder voor het schooljaar 2017-2018 is Lisette Uppelschoten.

Hallo. Ik ben meester Nico, leerkracht van groep 7 en 8.

Ik ben de leerkracht van groep 7/8 op maandag, dinsdag en woensdag. Vanaf 1996 werk ik op De Cocon. Ik heb nu  40 jaar ervaring voor de klas, in wisselende groepen, waarbij de bovenbouw mijn duidelijke voorkeur heeft. Deze leeftijdsgroep spreekt mij het meest aan.

Belangrijk vind ik dat we in deze laatste fase van de basisschool de kinderen een grote mate van zelfstandigheid bijbrengen. Een eigenschap die zij de jaren daarop, binnen het voortgezet onderwijs, hard nodig hebben.

We proberen dat te bereiken door het werken met dagplannen, het leren invullen van agenda’s, het leren plannen van je werk en een groeiende verantwoordelijkheid voor je werk.

Ik ben Catrien Segeren-Nuijten.

Ik ben getrouwd met Adam en we hebben twee dochters Maartje (1987) en Charlot (1990). We wonen in Made.
Ik ben sinds 7 februari 2011 op de Cocon. Daarvoor werkte ik vooral op scholen  in de gemeente Drimmelen.
Ik ben in 1983 afgestudeerd en dus al wat jaren werkzaam in het onderwijs wat ik nog steeds met heel veel plezier doe.
In het schooljaar 2017-2018 werk ik samen met meester Nico in groep 7/8 op woensdag, donderdag en vrijdag.