Actie Sint Maarten

OBS de Cocon helpt Sint Maarten!

De afgelopen weken is er in de media heel veel aandacht geweest voor de gevolgen van de orkaan Irma op Sint Maarten. Het is een complete ravage op het eiland. Heel veel mensen zijn alles kwijt wat ze in de loop der jaren opgebouwd hadden.
Twee van onze leerlingen: Nick Stoop uit groep 6 en Daan Stoop uit groep 8 kwamen bij mij met het idee om een inzamelingsactie te gaan houden voor alle gedupeerden van deze ramp. Een geweldig initiatief, dat de Cocon heel graag namens Nick en Daan gaat uitvoeren.

De actie ziet er als volgt uit: vanaf maandag 18 september tot en met maandag 2 oktober kunt u uw lege statiegeldflessen inleveren op de Cocon. U kunt natuurlijk ook zelf de lege flessen inleveren en de opbrengst in een gesloten enveloppe afgeven. Na afloop van de actie zal het volledige bedrag overgemaakt worden naar giro 5125; het gironummer van het Rode Kruis.

Nick en Daan: heel erg bedankt voor dit mooie initiatief en we hopen dat we op deze manier een mooi bedrag kunnen schenken aan de inwoners van Sint Maarten!